​Underentreprenør til større byggeprojekter

Her får du en kompetent samarbejdspartner

Hos NCP Tømrerfirma A/S kan vi deltage i dit byggeri som underentreprenør. Vi har blandt andet specialiseret os inden for nybyggeri af hoteller og lejlighedskomplekser, og vi kan således være behjælpelige ved de store byggerier med stor erfaring. Vi henvender os til erhvervskunder, der ønsker et byggeri i højeste kvalitet.

Vi agerer underentreprenør på projekter for vores kunder i Køge, Glostrup og på Amager. Derudover hjælper vi også gerne byggeprojekter i mange andre dele af København og omegn. ​

Skal vi ringe?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sådan kan vi hjælpe dig

Vælger du os som underentreprenør til dit byggeri, kan du forvente, at vi er kompetente samt løfter vores del af opgaven med højt fagligt niveau. Da vi selv også udfører total- og hovedentrepriser, ved vi, hvad disse opgaver kræver samt kender vores rolle som underentreprenør.

Med vores tømrerfirma som din underentreprenør vil du opleve god kommunikation, effektivt og korrekt udført tømrerarbejde samt engagerede medarbejdere, der sætter en ære i deres arbejde. Da vi kender til de strukturer, man arbejder efter ifm. en total- eller hovedentreprise, sørger vi for at være færdige til den aftalte tid, således at de andre faggrupper kan komme til.

Kontakt os for yderligere information om vores kompetencer

Ønsker du at indhente yderligere information om vores virksomhed og vores kompetencer, eller har du nogle spørgsmål angående vores priser? Kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog omkring dit projekt. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris, der matcher dine ønsker og forventninger til det færdige resultat.

Vi har særlig stor erfaring inden for de større byggeprojekter såsom byggeri af hoteller, lejlighedskomplekser og lignende. Har du en anden type opgave til os, er du dog også altid velkommen til at kontakte os for at høre, om det er et projekt, vi kan varetage.​

NCP Tømrerfirma A/S

Kongsager 23

2620 Albertslund

CVR: 40048235

Kontakt os

Telefon: 28 91 50 47

E-mail: info@ncp.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.