​Tømrerentreprise udføres med stor erfaring

Entreprenør med speciale i større byggeprojekter

Har du et større byggeprojekt på tegnebrættet, og leder du i den forbindelse efter en tømrer, der kan varetage projektet i en tømrerentreprise?

Hos NCP Tømrerfirma A/S har vi blandt andet specialiseret os inden for større erhvervsprojekter, som vi varetager i en hoved- eller fagentreprise, herunder fx tømrerentreprise. Vores gængse projekter dækker over byggerier af større lejlighedskomplekser, hoteller og lignende. Desuden står vi også klar til at varetage ejendomsservice for erhvervslivet.

Vi bygger i højeste kvalitet for vores erhvervskunder, og vi varetager blandt andet projekter i Glostrup, Køge, og omegn samt på Amager og i det resterende København. 

Skal vi ringe?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad er en tømrerentreprise?

En tømrerentreprise kan du med fordel kan vælge, hvis du ønsker at overlade ansvar og beslutninger til andre. En tømrerentreprise er en fagentreprise, hvorfor du med denne løsning selv har det overordnede ansvar for byggeriet samt kommunikation med andre faggrupper.

Ønsker du at overlade al ansvar for byggeriet til os, er det en totalentreprise, der er den bedste løsning for dig. Dette kan vi også sagtens varetage. 

Kontakt os og hør mere om vores kompetencer og erfaring

Du er velkommen til at rette henvendelse til os, hvis du har brug for at høre mere om vores kompetencer og erfaringsgrundlag i forbindelse med større byggeprojekter såsom hoteller, lejlighedskomplekser og lignende.

Har du nogle spørgsmål angående priser eller valg af entrepriseform, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop dit kommende byggeprojekt udført i en tømrerentreprise. 

Ønsker du i stedet for en anden entrepriseform, kan vi også være behjælpelige hermed.

NCP Tømrerfirma A/S

Kongsager 23

2620 Albertslund

CVR: 40048235

Kontakt os

Telefon: 28 91 50 47

E-mail: info@ncp.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.