Ejendomsservice for erhvervslivet

Vi arbejder for skoler, institutioner, firmaer og boligforeninger

Det er vigtigt at passe godt på sin ejendom løbende. Det gælder både indvendigt og udvendigt, og skulle der opstå behov for vedligeholdelse eller reparationer, så kan det opdages i tide, før små skader bliver til store og bekostelige skader.

Hos NCP Tømrerfirma A/S har vi blandt andet specialiseret os inden for ejendomsservice, hvor vi sørger for at tage os af din ejendom både indvendigt og udvendigt efter behov. Vi udfører vores ejendomsservice for en række forskellige typer erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet ejendomsservice for:

  • ​Skoler
  • ​Institutioner
  • ​Erhvervsvirksomheder
  • ​Boligselskaber.

Vi holder selv til i Albertslund, men vi varetager opgaver for kunder i et stort geografisk område. Vi kører for eksempel ofte ud til vores kunder på Amager og i hele København samt i Køge, Glostrup og flere andre steder.

Skal vi ringe?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad dækker vores ejendomsservice over?

Vores ejendomsservice dækker primært over forskellige former for vedligeholdelsesarbejde og reparationer. Herudover udfører vi blandt andet også udskiftning af køkkener, bordplader og gulve for vores kunder, når der er behov for det. Det kan for eksempel være i forbindelse med, at der skal flytte nye lejere ind i boligforeningen.

Ud over vores ejendomsservice varetager vores byggefirma også opgaver i både tømrerentreprise eller som underentreprenør.

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer inden for ejendomsservice, eller hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed, boligforening, skole eller institution. Vi tilbyder skræddersyede priser på vores arbejde, så du kan få den bedst mulige løsning til den rette pris, og vi beregner derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker det.

Vi sørger for, at din bygning bliver vedligeholdt løbende, og vi står for at udføre de reparationer, der løbende vil være behov for som en del af den almindelige vedligeholdelse, men også som en del af den slitage, som din bygning med tiden vil blive udsat for. 

NCP Tømrerfirma A/S

Kongsager 23

2620 Albertslund

CVR: 40048235

Kontakt os

Telefon: 28 91 50 47

E-mail: info@ncp.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.