Historien bag NCP Tømrerfirma A/S

Blev stiftet tilbage i 2018 af Anders, Casper og Jesper. Ideen til at prøve selv og slå os sammen, opstod da vi alle havde job som projektchefer i tidligere firmaer. (Navnet NCP er sammensat af ejernes initialer fra efternavne. Nielsen, Chabert og Pedersen.) 

Vi har siden 2018 hvor firmaet blev etableret, haft vokseværk og kun set fremad. Det betyder at allerede dags dato, står vi med et stort netværk i ryggen. Vi har et fast samarbejde med nogle af de største og mest synlige entreprenørfirmaer i hele Danmark. Vi har specialiseret os i at afdække og lytte til vores kunders behov, og vi går altid ind for at løse en opgave korrekt og til tiden. Alt sammen med en stolthed for håndværksfaget.

Vi er stolte af allerede at have været med på flere store projekter i København og omegn. Vi er en samlet enhed bestående af 25-30 faste medarbejdere, fordelt fra ejer til arbejdsmand. 

Alle med en baggrund til tømrer og -montagefaget. Vi er tilstede i det daglige på både ny byg og renoverings sager.​

Som virksomhed arbejder vi ud fra 3 punkter, som også er firmaets værdier. 3 punkter som hænger unægteligt sammen.

Har vi glade medarbejdere på arbejde, har vi også en positiv tilgang og et smil på læben mens vi udfører en opgave. Vi sætter generelt mandskabs pleje højt, og stræber efter et sundt arbejdsmiljø. Alt sammen for at møde kunden med åbne arme.

Fordi - tilfredse kunder, er det vi lever af. Tilfredshed og glæde hos kunden, er det eneste vi arbejder ud fra. Vi tror på det er den rigtige tilgang til at komme positivt i mål sammen i sidste ende.

​Et positivt resultat og et godt samarbejde, giver typisk mere arbejde. På den måde vokser firmaet og ender med at være en god forretning.

NCP Tømrerfirma A/S

Kongsager 23

2620 Albertslund

CVR: 40048235

Kontakt os

Telefon: 28 91 50 47

E-mail: info@ncp.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.